Kanye West – Elsker ham? Eller hater ham?

I sannhet, Kanye West, elske ham eller hate ham, er noen som uunngåelig kommer opp i samtalen i disse dager. Enten du har hørt navnet hans i dag, denne siste uken, eller bare flyter rundt fra tid til annen, er hans nærvær uunngåelig og kanskje ytterst ubehagelig. Men til tross for hans personlighet, er det viktig at vi undersøker denne mannen som hevder å sammenligne seg selv til Gud. Fordi, her er tingen: Enten du liker det eller ikke, er Kanye West en av de største ikonene i denne generasjonen.

Kanye West

Kanye West er en 21 ganger Grammy prisvinner, og har gjort mer enn et merke som låtskriver, produsent, rap artist, filmskaper, og sist, klesdesigner. Ser vi på rette fakta og musikk-karriere alene, han er en enorm talent med 352 nominasjoner til å bevise det. For ikke å nevne hundrevis av «beste sangene» på høyt respekterte lister som reklametavler og Rolling Stones. Dette betyr ikke at jeg tolererer (eller enda litt oppmuntre) hans oppførsel og strøm av latterlig kommentar, men det er viktig å anerkjenne den mannen, fordi som Ae Padilla uttalte: «er han en av de beste eksemplene på en revolusjon og en døende artist. » Han identifiserer som en tusen og representerer en på alle måter. Kanskje hvis vi ser litt nærmere, kan dette være noe vi har behov for i disse dager.

Hvis jeg hadde fem dollar for hvor mange ganger jeg hørte noen si: «Ja han er talentfull og har god musikk, men jeg kan bare ikke stå hans personlighet,» Jeg vil bli millionær. Saken er uansett hvor cocky, frekk, og de fleste ofte latterlig Kanye er, er han mer enn hans musikk og talent. Det meste av det han gjør er et PR-stunt, og det fungerer: Folk går inn på musikkpriser bare for å se hva gale ting han skal si neste. Men når Kanye gjør noe over toppen, er han ikke bare gjøre det for klikk eller visninger. Alle hans vanvittige kommentarer er å uttrykke noe som er sannferdig og viktig for ham, og han er villig til å gi avkall på sosiale normer og niceties å gjøre det. Mannen er alltid 100% selv. Han føler seg ikke innsnevret av hva som er «høflig» eller «riktig» som mange av oss gjør, men hans lidenskap for kreativ frihet og sosial rettferdighet flytte ham til å snakke ærlig.

Konsekvent resultatet fra West gjøre slike bisarre ting er at han snakket om. Folk «hater» ham, men de tweet om ham. Han oppholder seg relevant, i en periode der det bor på toppen er det meste om hvor mange ganger ditt navn kan sies på en dag. Dette er grunnen til at vi elsker å hate ham. Han er unmovingly Kanye hver eneste gang. Kanye tror på Kayne mer enn noen andre i verden. Han er ikke redd for å si at han er ikke bare anstendig på noe, men han er den absolutt beste. Og hvorfor ikke? Mannen tror på seg selv og ikke late ydmykhet. Usikkerhet og mangel på selvtillit er en pest av denne generasjonen. Kanye bryr seg ikke om likeability for ett sekund, men han fortsatt mener verden elsker og tilber ham. Vår generasjon trenger en revolusjon av denne typen. Ikke bare gjør han ikke bryr seg om han likte, han i fakta setter en langfinger til den største stemmen som sier at vi ikke skal tro på oss selv … samfunnet. Et godt eksempel på dette er at han giftet seg med den pågående spøk av vår populærkultur.

Hvis vi tar dette ett skritt videre, han er ikke bare noen som prøver iherdig å sørge for at han er seg selv i hverdagen som du og jeg, som er vanskelig nok, han er faktisk arbeider i en bransje som vil gjøre alt i deres makt for å sørge for at du ikke er deg selv, men heller hva de vil du skal være. Som Rhymefest sier i boken The Cultural Virkningen av Kanye West, «Han er stadig skaper og utvikler seg i et samfunn og næringsliv som stadig ser på, samle informasjon, og saumfarer hans og andre svarte artister hver bevegelse.» Rhymefest foreslo at han opererer innenfor et samfunn som er helvete bøyd på å avmagnetisere svarte artister og til slutt gjøre dem disponibel. Det eneste som er mest fryktede er mennesker som kommer sammen. Kanye kjemper sterkt tilbake systemet hvor han presenterer sin musikk.

Noen ganger Kanye ekstremisme kan gjøre det vanskelig å forstå ham, men man må forstå hvor West kommer fra. Hans persona er dannet av Chicago; dets historie, musikk, politikk og gater. Chicago er fødestedet til house-musikk. Ryhmefest forklarte at «kulturen rundt huset inspirert Kanye å være åpen og eksperimentell. Det påvirket hans stil på kjolen, og det lærte ham også viktigheten av å være tillitsfull overfor folk som ruller på forskjellige måter. Vi ser på Kanye er det viktig å vite at en sang er ikke bare en sang, spesielt når det kommer fra undertrykte samfunn der musikk er en viktig uttrykksform. Det er et verktøy for healing og kommunikasjon, en som forbinder generasjoner. »

US rapper Kanye West deltar på Cannes Lions 2014 er 61. International Advertising Festival i Cannes i Sør-Frankrike, tirsdag, 17. juni 2014. Cannes Lions International Advertising Festival en verdens møteplass for fagfolk i kommunikasjonsbransjen.

Til syvende og sist betyr Kanye West ikke holde tilbake: Han er trygg og er ikke redd for å si at han er flink til det han gjør. Hvis vi lære av dette, gjør det andre å gjøre det samme. Han er stadig vokser og utvikler seg. Mannen ser vi utfører Yeezus nå er ikke mannen vi visste med munnen kablet stengt fra en bilulykke fortsatt dedikert til å skape musikk år siden. Dette går for å bevise hvor dedikert og engasjert han er å stå bak sine ideer, og han lærer andre å gjøre det samme. Han tror på «ideen.» Ofte som Millennials vi satt ned for på denne måten å tenke på. Vi blir kritisert for ikke å gjøre mye i tillegg stadig å være på våre skjermer og sosiale medier venter på vår neste «store ideen» som vil føre til vår store gjennombrudd, som om det er lat til å ikke gjøre ting på den tradisjonelle måten, og bli sittende fast i et system . Kanye oppfordrer folk til å ha disse «store ideer», og å vende seg mot den konvensjonelle måten fordi det er fremtiden.

Det er en sak men for å være ydmyk og å vite at du er ikke alltid rett. Men Kanye gjenkjenner folk som har støttet ham i hans musikk (lytte til sangen «Hey Mama»). Han unnskyldte seg også, for eksempel til Taylor Swift etter hele tildelingene viser fiasko, selv om noen fant det uekte. Men det er Kanye, være tro mot seg selv fordi han bare gjør ting som han virkelig betyr. Han holder det ekte. Som Ae Padilla igjen setter det beste, «Jada, jeg tror fyren er irriterende og selv involvert. Ironisk nok oppnår for mye oppmerksomhet. Er en drittsekk. Men han starter en dialog, og vi må alltid alltid være takknemlig for noen dialog og vi må alle spørsmål sa dialog. » Kunne ikke sagt det bedre selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *