Hva å gjøre med brudekjole

Prosessen med å velge om hva du skal gjøre med din kjole etter bryllupet ligner på hvordan du plukket den opp før bryllupet finner sted. Noen bruder selv vakuum forsegle sin kjole fordi affeksjonsverdi og tilknytning de har utviklet i den korte perioden av å være sammen er like forståelig. Selv om den dårlige siden av dette er at for de bruder som bare forsegle sine brudekjoler og sette den i et mørkt hjørne av skapet sitt er at disse kjoler vil også bli glemt. Likevel, det er forståelig, men likevel vet du at du kan gi din kappe livet det alltid har ønsket.

Du kan selge din brudekjole til en annen brud på eBay eller noen nettsteder som lar deg selge kjolen din. I prosessen med å selge kjolen din, kan du selv føler sentimentale veer mens du pakker det opp. Igjen, dette er også forståelig. Tenk deg selv, velge brudekjole og kontinuerlig søker etter den rette brudekjole, så når du har funnet den, falt du forelsket i den. Dine venner ble forelsket i den, og likte en stor bryllupsfest med deg. Verdien av den kjolen er utrolig dyp. Hvis du bare kunne bære den kjolen hver dag selv på jobb, vil du!

Brudekjole

Men som alle parter og feiringen har sin slutt, brudekjole også. Selge din kjole spesielt hvis du elsker det så mye er en annen god grunn til at du skal selge den. Å ha en annen brud føle hvordan du følte som du hadde det nydelig brudekjole sammen med den tilpassede brude smykker sett bare er en god grunn til å la en annen brud bruke den.

Selv om årsakene varierer for hver brud, og det er veldig mange hensyn for de fleste å gjøre sine vedtak om deres kappe. Hvis du fremdeles er usikker på hva du skal gjøre med det, her er noen kule ideer som du kan tenke på.

Du kan endre din kjole. Du kan fargestoff din brudekjole til en annen farge slik at du fortsatt kan bruke den i noen andre funksjoner, selv om dette ikke gjelder for alle brudekjoler.

Du kan også donere brudekjole. Det er mange store organisasjoner der ute som vil være mer enn villige til å akseptere din brudekjole. Mange bruder er i behov av en brudekjole og donere dem til en annen brud er en stor veldedighet.

Du kan også være kreativ og lage kunstverk duker, pynteputer og mye mer med stoffet på kjolen. Problemet med denne ideen om er at de fleste bruder kan ikke engang forestille ødelegger sin perfekt laget kappe.

Du kan også kaste din brudekjole. For de bruder som ønsker å ha fantastiske bilder å gå med sine minner er at de kan ha det gøy, være skitten, våt, you name it med sin egen kappe. Det er en pågående trend for brud og brudgom, siden de kan ha det gøy og slitasje deres brude antrekk igjen. Ikke bekymre deg om siden det er fortsatt mulighet for renserier det så kan du fortsatt selge den hvis noen er fortsatt interessert.

I denne artikkelen, vintage stil brudekjole med photoed er fra Missydress.no, som er en online merkevare. Hvis folk ønsker å samle vintage brudekjoler, deretter besøke deres merkevare hjemmeside for mer informasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *